Fıkralar

Adı üstünde Fıkra, gülelim yeter.

Fıkralar

Mesajgönderen mehmetcik155 tarih 9/2/2007, 14:50

Bir aslan için

Avcının biri palavra sıkıyormuş.. "Geçen yaz Afrika'da 99 aslan vurdum.." Arkadaşı dayanamamış, "100 de şuna bari" demiş. Avcı da "1 aslan için yalan mı söyliycem sana" demiş

Senden Hızlı Koşsam Yeter
Bir Amerikalı ile Japon safariye çıkmışlar. Her ikisi de son teknolojik silahları da birbirlerine nazire yapmak için yanlarına almışlar. Derken uzakta bir aslan görünmüş. Amerikalı lazer tüfeğini doğrultmuş ve aslana ateş etmiş. Ama karavana. Hemen Japon uydudan yönlendirmeli tüfeğini doğrultup ateş etmiş. Fakat o da karavana. Aslan bizimkileri farkedince üzerlerine doğru gelmeye başlamış. Amerikalı bir yudum viski içip acı sonu beklemeye başlamış. Japon hemen botlarını çıkarıp spor ayakkabılarını giymeye başlamış. Amerikalı sormuş: -Ne o, aslandan hizlı mı koşacaksın? -Yoo, senden hızlı koşsam yeter.

Hakemler Bizde

Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı çağırtmış: -Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin? -Boşuna oynamayalım, biz kazanırız, demiş şeytan. -Olur mu en iyi futbolcular bizde, ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde... Şeytan şeytanca gülümsemiş: -Ama bütün hakemler de bizde...

Berabere

Futbol maçı başlamadan önce iki takımdan birinin kaptanı, hakemi bir köşeye çekip: - "Hocam," der "Sen bizim takımın durumunu bilmezsin... " - "Bu maçı bize kaybettirecek olursan, bizimkiler seni ne yapar bilir misin?" - "Ne yaparlar?" - "Seni parça parça ederler..." Hakem cevap verdi: - "Anlaşıldı, siz bu oyunda berabere kalacaksınız..." - "Neden?" - "Öteki takımın kaptanı da bana aynı sözleri söyledi de ondan!..."

Adın neydi?

Avcılar aralarına yeni katılan acemi avcıyı sınamak isterler ve ellerinde bulunan; av kuşları ile ilgili kitabı çıkartıp bir sayfa açarlar. Bu sayfada bulunan kuşun gövdesini kapatıp bacaklarını acemi avcıya gösterirler, cevap alamayınca diğer resme geçerler... Ondan da cevap alamazlar ve birkaç resimden sonra alaylı biçimde "senin iyi bir avcı olman için daha çok çalışman lazım" deyince, acemi olan avcı mahçup ve üzgün olarak aralarından ayrılırken, diğer arkadaşlardan biri "arkadaşım senin adın neydi?" deyince acemi kendi bacaklarını gösterir ve bil bakalım der
mehmetcik155

Mesajgönderen vefakardost tarih 9/2/2007, 14:56

99 yalan deÄŸilde 100 yalan oluyo... hehe saol.
Web Master Nail GÖK . http://www.forum112.com @ 2006 - 2010
Resim
Kullanıcı avatarı
vefakardost
ORTAK
ORTAK

Mesajgönderen aysun20 tarih 9/2/2007, 15:47

:D süper
Beni KaYbEtMeYi SeÇeNi BeN KaZaNmAK İçİn UğRaŞmAm...
Kullanıcı avatarı
aysun20
TİRYAKİ ÜYE
TİRYAKİ ÜYE

Mesajgönderen YaŞaYaN_EfSaNe tarih 9/2/2007, 16:12

süper olmuş :)
Resim
Kullanıcı avatarı
YaÅžaYaN_EfSaNe
UZMAN ÜYE
UZMAN ÜYE

Konum: Sanane Nerde Olduğumdan Sölesem Gelebilecek misin Sanki?

Mesajgönderen Ertan tarih 19/2/2007, 16:49

paylaşım için saol
<= £®o => İhtiyaç DuyduÄŸunuz Her An Yanınızda... <= £®o => üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. üye olmak için Tıklayınız.
Ertan
BÖLÜM YETKİLİSİ
BÖLÜM YETKİLİSİ

Mesajgönderen adanamerkez tarih 31/5/2007, 21:59

eline sağlık
adanamerkez
DENEYİMLİ ÜYE
DENEYİMLİ ÜYE

Mesajgönderen caanta tarih 23/9/2007, 17:37

güzeller ama sanki bunlar vardı
Kullanıcı avatarı
caanta
AKTİF ÜYE
AKTİF ÜYE

Google Gruplar
FORUM112.COM'UN GENEL SAGLIK GRUBUNA UYE OL.SAGLIKCILARLA ILETISIM KUR!
E-posta:
Bu grubu ziyaret et

Dön Fıkralar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir